Baby Boom!


Kim + Baby

Baby-BOOM!

 De oplettende kijker had het allang in de smiezen: we werken in een vruchtbaar bedrijf. Op dit moment wordt er hard gewerkt aan opvolging.

Even wat cijfers: ons team bestaat uit 28(!) man of eigenlijk man en vrouw. De mannen zijn in de minderheid: 60% procent bestaat uit vrouw. Waarvan 20% procent dus in blijde verwachting is en het kwam regelmatig voor dat we een 100% bezwangerde bezetting op het terras hadden staan.  Dat heeft vele voordelen, je weet van elkaar wanneer je energie daalt en je een enorme hoeveelheid bananen naar binnen moet werken en dat hoef je ook niet uit te leggen. De gasten doen echt heel lief tegen je. Je krijgt meer fooi (voor de kinderwagen) en onze streepjesshirts staan best leuk met een buikje erin.

 Nadelen zijn er ook, dat kun je beter aan de heren uit de keuken vragen… En het is ook wel een beetje krap achter ons kleine barretje. We merken ook dat we een meer en meer zwangervriendelijk restaurant worden. Waar je vaak nog afgescheept wordt met: ”Wilt u dan jus d’orange bij uw eten?”, beginnen we een aardig assortiment met lekkere alcoholvrije drankjes op te bouwen en we hebben zelfs alcoholvrije sekt! De broodjes zijn bij ons niet alleen belegd met carpaccio en gerookte zalm (vacuüm). We kunnen ook goed adviseren waar je veel foliumzuur uit kunt halen. Buiten dat weten we natuurlijk ook dat als het dan allemaal achter de rug is we als eerste Steak Tartare en Gin-Tonic naar binnen willen werken.

 Inmiddels is de eerste al met verlof en verwachten we rond begin september een nieuwe Spaarnebaby. ik weet al een mooi kraamkado: een Cote de Boeuf en een fles houtgerijpte Tempranillo: Gavilan, Ribera del Duero.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *