Familie


MARIANNE

Marianne stond voor het eerst achter de bar toen zij 15 jaar oud was. Tussentijds werkte zij in de vis, als kinderverzorgster en kreeg zij drie kinderen. En nu doet ze wat zij nog steeds het liefste doet. Deze ‘mama’ van het bedrijf zorgt voor iedereen of dat nou gasten, personeel, buren, of leveranciers zijn.

KIM

Toen Spaarne66 in 2007 geopend werd wilde Kim graag de keuken leiden.

Deze autodidact kookt graag en met liefde. Die liefde heeft zij niet alleen voor haar gasten, maar ook voor de gerechten, de producten, het milieu en de mensen met wie zij samen werkt.

Kim liep kleine stages bij Beluga en Vis&Ko. Haar  filosofie: Eten wat je kunt herkennen, zonder poespas of ingewikkelde termen. Kwaliteitsproducten uit de buurt en in seizoen, voor ieder z’n portemonnee. Eten zonder schuldgevoel, maar met plezier!

SOPHIE

Sophie’s horeca carrière begon na het VWO op de Haagse Hotelschool. Na in diversen bedrijven gewerkt te hebben van kamermeisje tot bedrijfsleider werd ze bij Victor’s espressobar verliefd op het zwarte goud.

Sophie heeft meegedaan aan verschillende Nederlands kampioenschappen in de koffiewereld.

Bij Spaarne66 is zij niet alleen verantwoordelijk voor de espresso’s, maar ook voor de algehele leiding op de vloer. Ook kun je bij Sophie terecht voor een feestje op maat. Zij denkt graag met je mee!

LAURA

Laura haalde onder leiding van een intelligente bazin verschillende wijndiploma’s. Zo kreeg zij les van wijnbobo’s als Robbert Kranenborg en Peter Klosse. Nu de kennis in huis is, houdt zij er een eigen wijze van wijn beoordelen, inkopen en verkopen op na. Duidelijkheid en overzicht vindt zij erg belangrijk in het samenstellen van een wijnkaart.

Naast de wijn, is Laura verantwoordelijk voor de huisstijl en de rest van de kantoorrompslomp.

Wil je zelf wat meer weten over wijn op relaxte manier? Laura geeft ook wijnproeverijen op maat.

Laura blogt voor wijnspijs.nl en thepostonline.nl. De blog vindt je hier.

“Het maakt niet uit wat je NIET weet. Al je maar weet wat je LEKKER vindt”

 IMG_0484